Bewoner overloopt inbrekers

zondag 19 februari 2017

Lopik - Op zaterdagavond 18 februari wordt de bewoner onaangenaam verrast door de aanwezigheid van twee onbekende verdachten in zijn woning aan de Batuwseweg.

Rond 21.40 uur komt de 65-jarige bewoner thuis en overloopt vrijwel direct de twee verdachten. Het leidde tot een korte worsteling waarbij het slachtoffer letsel oploopt. De verdachten kiezen hierna gelijk het hazenpad in de richting van de doorgaande weg. Er zijn door de Forensische Opsporing braaksporen ontdekt, maar zover bekend is er niets uit de woning ontvreemd. Bij het onderzoek in de omgeving van de woning werd een diensthond ingezet. Van de verdachten is helaas geen signalement bekend.

De recherche zet het onderzoek voort en komt graag in contact met getuigen of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-OnlineĀ melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel