Politie komt met het Mobile Media Lab naar Nieuwegein

donderdag 24 november 2016

Nieuwegein - Op dinsdag 29 november staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie in Nieuwegein. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van inwoners met de dienstverlening van de politie.

De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de dienstverlening door de politie. In de truck kunt u meewerken aan een onderzoek naar zaken als het contact met de politie, de afhandeling van meldingen die u doet en de slachtofferzorg die de politie verleent. Daarvoor worden onder meer enquĂȘtes afgenomen. Ook kan het gaan over de inzet van social media door de politie en het gebruik van Burgernet. Het onderzoek wordt gebruikt ter verbetering van de dienstverlening door de politie.

In Nieuwegein wil de politie over haar dienstverlening met de buurtbewoners in gesprek. Alle inwoners van Woerden zijn welkom om mee te werken aan het onderzoek. Verder zijn de lokale (wijk)agenten aanwezig en beschikbaar voor een gesprek. U bent van 9.00 tot 16.00 uur van harte welkom in het Mobile Media Lab op het Muntplein.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel