Inbrekers betrapt en aangehouden

donderdag 23 februari 2017

Nieuwegein - Op dinsdagavond 22 februari werden twee inbrekers op heterdaad betrapt. De mannen werden aangehouden en de politie zoekt getuigen.

Rond 22.50 uur kwam een melding van een twee personen die probeerden in te breken bij een woning aan Handelskade. Een getuige zag dat de inbrekers weg waren gelopen in de richting van de Henri Dunantlaan. Agenten gingen er direct heen en konden op basis van de signalementen twee verdachten aanhouden op de Acaciastraat. Bij de mannen, 50 jaar uit Houten en 38 jaar (woonplaats onbekend), werden verschillende inbrekerswerktuigen aangetroffen. Ze werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De politie zoekt getuigen of mensen die meer informatie hebben over de verdachten. Ook als u iets opvallends heeft gezien in de dagen voorafgaand aan de inbraak zouden wij graag met u in contact komen. U kunt zich melden bij de recherche in Nieuwegein via 0900-8844 of onderstaand meldingsformulier. Als u zich liever anoniem meldt dan kan dan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel