Getuigen gezocht bedreiging vuurwapen en mishandeling

dinsdag 31 januari 2017

Houten - Op woensdag 25 januari vond tussen 10.05 uur en 10.11 uur een verkeersincident plaats op de rotonde ter hoogte van de Koppeling. Een bestuurder kreeg tijdens het invoegen onenigheid met een andere automobilist, waarna hij met een vuurwapen werd bedreigd en mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

De bestuurder, een 35-jarige inwoner van Houten, reed op de buitenste baan van de rotonde ter hoogte van de Koppeling. Op dat zelfde moment zag hij een bestuurder van een witte Opel Combo op de binnenbaan rijden, waarna er tijdens het invoegen onenigheid ontstond. Vervolgens reden beide bestuurders door naar de volgende rotonde ter hoogte van de Koppeling, het Erf en De Bouw, waarna ze naast elkaar reden. Daar werd de 35-jarige bestuurder bedreigd. De mannelijke bijrijder van de Opel Combo opende zijn raam en richtte een vuurwapen in het gezicht van het slachtoffer, waarbij hij aangaf dat hij hem moest volgen. Het slachtoffer volgde hen totdat ze net voor de Tiendweg tot stilstand kwamen, waarna ze de auto midden op de weg zette. Het slachtoffer verklaarde dat de bestuurder op hem af kwam rennen en hem vervolgens mishandelde. Hij moest daarbij ook zijn jas afstaan. Zij reden vervolgens weg in de richting van het Goy.

Bestuurder:

Bijrijder:

De politie doet onderzoek naar deze bedreiging en mishandeling. Heeft u informatie of herkent u de verdachten op basis van het signalement in combinatie met de auto? Neemt u dan contact op met de politie via 0800-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via M-Online.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel