Getuigen gezocht van mishandeling

maandag 20 februari 2017

Nieuwegein - In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 februari werd een man mishandeld toen hij naar zijn werk fietste. De politie zoekt onder meer drie specifieke getuigen die een racket achterop hun fiets hadden.

Rond 00.35 uur vertrok de man vanaf zijn woning op de fiets naar zijn werk. Toen hij op de Sluyterslaan reed stopte er een witte auto vlak voor hem, waardoor de weg werd geblokkeerd. Er stapte een man uit de auto, die vanuit het niets de fietser in zijn gezicht sloeg. Het slachtoffer schrok enorm en begreep niet waarom hij werd geslagen. Hij probeerde weg te komen en vroeg ondertussen wat hij de man had misdaan.  De man kwam weer op hem af en sloeg hem nogmaals. Hierna ging hij ervandoor. Het slachtoffer bleef verward achter en nam contact op met de politie. Hierna is hij naar het ziekenhuis gegaan om zich te laten behandelen aan zijn verwondingen.

De verdachte is een man van ongeveer 30 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en droeg een driekwarts jas met een bontkraag en een capuchon.

De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over de verdachte, zich te melden via 0900-8844. Ook als u iets kan vertellen over de witte auto die wegreed, zouden wij graag met u spreken. Tevens zoeken we drie mannen die een racket achterop hun fiets hadden. Deze mannen zouden het incident van dichtbij hebben zien gebeuren. Meldt u zich liever anoniem dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel