Getuigenoproep dodelijk verkeersongeval Utrechtsestraatweg

dinsdag 7 februari 2017

Nieuwegein - In het onderzoek naar het dodelijk verkeersongeval dat in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 februari op de Utrechtsestraatweg plaatsvond, roept de recherche getuigen op hun foto’s en beeldmateriaal van het incident te delen.

De auto waarmee het dodelijk ongeval werd veroorzaakt betrof een donkerblauwe Volkswagen Passat. Mogelijk viel dit voertuig kort voor de aanrijding op door afwijkend rijgedrag. Het gaat om het traject tussen de Cartesiusweg in Utrecht tot aan de plek van de aanrijding aan de Utrechtsestraatweg in Nieuwegein. Als mensen daar getuige van zijn geweest, wil de recherche met hen in contact komen. Ook roept de recherche getuigen op, die vlak na de aanrijding het ongeluk hebben gefilmd of gefotografeerd, hun beeldmateriaal met de politie te delen. Dit kan van belang zijn voor het onderzoek. Beeldmateriaal kan geupload worden via onderstand tipformulier.

Oproep bestuurder

De recherche gaat ervan uit dat er meerdere personen in het veroorzakende voertuig hebben gezeten. De politie zoekt contact met de bestuurder van het voertuig en roept deze op zich te melden bij de politie in Nieuwegein.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel