onderzoek mogelijk scietincident

woensdag 12 oktober 2016

Utrecht - De politie doet onderzoek naar een melding van een schietincident op de Van Heuven Goedhartlaan.

Rond 19.50 uur kwam de melding dat er mogelijk geschoten zou zijn op de Van Heuven Goedhartlaan. Toegesnelde agenten zagen een auto staan met daarin een man die aangaf beschoten te zijn. Dit zou even daarvoor gebeurd zijn op de Pearsonhof. Een andere auto had zijn auto geramd en hij gaf aan een vuurwapen te hebben gezien. Hij kon verder rijden naar de Van Heuven Goedhartlaan waarna de andere auto verder reed. Kort hier kwam een melding van een autobrand bij sportpark Rijnvliet. Of de brand iets te maken heeft met incident is nog onduidelijk.

In de omgeving van de Pearsonhof en de Van Heuven Goedhartlaan deed de Forensische Opsporing onderzoek. Zij troffen geen/wel aanwijzingen dat er geschoten was. De recherche roept getuigen op zich te melden:

 

Neemt u dan contact op met de recherche in Utrecht via 0900-8844 of via www.politie.nl. Op deze site kunt u ook eventuele foto’s en/of video’s uploaden. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via M-online.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel