Politie zoekt getuige na mishandeling

woensdag 7 december 2016

Houten - Op maandag 5 december vond een mishandeling plaats bij De Bouw. De politie zoekt een specifieke getuige.

Omstreeks 20.00 uur reed een man over de Strocamp, toen hij een auto zag rijden waarin een man zat, met wie er een conflict was in de relationele sfeer. De man, die later het slachtoffer werd, reed achter hem aan, omdat hij hem wilde aanspreken over het conflict. Bij De Bouw kwamen beide auto’s tot stilstand en stapten de mannen uit. Kort hierop kreeg het slachtoffer een aantal klappen van de verdachte. Een onbekende passant zag het gebeuren en haalde de verdachte weg bij het slachtoffer. Hierna stapten beide mannen in hun auto en reden weg. Het slachtoffer belde bij thuiskomst de politie.

Herkent u zichzelf in de getuige die de mannen uit elkaar heeft gehaald, of weet u wie dit kan zijn, dan wil de politie graag met u spreken. Het verzoek is dan ook om contact op te nemen via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt, maar wel uw verhaal wil doen, dan kan dat ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel