Voorzorgsmaatregelen na vondst verdacht object

woensdag 3 mei 2017

Nieuwegein - Woensdagochtend 3 mei werd uit voorzorg de A2 afgesloten nadat een verdacht object was gevonden. Het bleek loos alarm.

Woensdagochtend vonden medewerkers van de Groenvoorziening een verdacht object onder het viaduct van de A2 op het Hooglandse Jaagpad. De Explosieven Opruimingsdienst deed onderzoek. Omdat niet duidelijk was om wat voor object het ging, werden voorzorgsmaatregelen genomen.Die voorzorgsmaatregelen bestonden onder andere uit het afsluiten van de A2. De snelweg werd in beide richtingen afgesloten van Oudenrijn tot Vianen. Via omleidingsborden van Rijkswaterstaat werd verkeer omgeleid via de A27. Ook werd het scheepsvaartverkeer stil gelegd op de Hollandse IJssel.Nadat de Explosieven Opruimingsdienst vast kon stellen dat het geen explosief materiaal betrof, werden de afsluitingen opgeheven. Het verkeer, zowel op de weg als het water, kon zijn doorgang weer vinden. De verwachting is dat het verkeer nog enige tijd hinder ondervindt van de genomen maatregelen.Waarschijnlijk was het object achtergelaten in het kader van een speurtocht.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel