Vrouw belaagd door man, getuigen gezocht

vrijdag 9 december 2016

Nieuwegein - Donderdagavond 8 december werd een vrouw door een man belaagd op de Dukatenburg. De recherche zoekt getuigen.

Rond 23.15 uur stapte een vrouw uit haar auto toen zij ineens door een onbekende man terug in haar auto werd geduwd. Hij probeerde haar vast te pakken, maar ze wist zich tegen hem te verzetten door te schreeuwen en hem te schoppen. Hierop rende de man weg, via een brandgang tussen de woningen, in de richting van de Nedereindseweg.

De man is tussen de 45 en 50 jaar oud, is ongeveer 1.80 meter lang, heeft kort bruin haar, volle lippen en bolle ogen. Hij droeg donkere kleding en had een sjaal om.Onderzoek

Agenten zochten in de omgeving maar troffen niemand aan. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u de man gezien in de omgeving van de Dukatenburg? Bent u getuige geweest van het incidente? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Nieuwegein via 0900-8844 of via dit tipformulier. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lopikerkapel | 112 alarmeringen Lopikerkapel | Goedkoop Tanken in Lopikerkapel | Supermarkten in Lopikerkapel | Weerbericht Lopikerkapel